Labels

Monday, June 11, 2012

Tekali ste in skakali, vpili in smejali se. Se spomnite? – Mihael



Tekali ste in skakali, vpili in smejali se. Se spomnite? – Mihael
Tega jutra bi želeli z vami govoriti o problemu nesloge znotraj naše drage in z ljubeznijo ustvarjene skupnosti. V kolikor obstaja kakršenkoli pomislek katera stvar vzdržuje ločenost med vami vas prosim, da veste, da lahko ona izhaja samo iz vira nizke frekvence. Celo če ste prepričani v pravilnost svojega stališča, vas prosim, da spoznate, da je to stališče in kot takšno ne izhaja iz vira brezpogojne ljubezni. Ne bomo se spuščali dalje v to temo, ker ni nobene koristi.
Včeraj smo govorili o nezmožnosti da vi predvidevate bodočnost. Ali ste se takrat zabavali? Dajmo se to jutro še malo igrati, ali lahko? Mi trdimo, pravzaprav, da vi lahko z veliko natančnostjo predvidite bodočnost vsake vrste. Resnično, vsaka bodočnost, ki ste jo kadarkoli vizualizirali se bo odigrala do najmanjših podrobnosti v nekakšnem času/prostoru. Taki ste vi močni ustvarjalci.
To je tisto čemur vi rečete potenciali. Potencialnost je zelo resnična. Tisto kar vam je nemogoče predvideti je, kateri odcep brezštevilnih cest boste zavestno izbrali. Torej, ali ni to zabavno? Vaša zavest bo kmalu narasla do točke razumevanja, ki bo daleč višja kot je ta trenutek. To je eden od načinov definiranja multidimenzionalnosti. Začeli se boste zavedati številnih možnih rezultatov vaših odločitev. Vi boste, zaradi tega, živeli več kot v enem času in več kot v enem prostoru vaše zavesti, v vašem zdaj.
Oh, pred vami so prekrasne izkušnje, dragi. Naša naloga je da vas ne zmedemo, ampak pripravimo. Vi ne boste znoreli. Rabili boste malo časa, da se navadite na tak način obstajanja. No, za to ne boste rabili toliko časa v kolikor razumete da je to, navsezadnje, vaš normalen način obstajanja ko niste v tej dimenziji.
Ko boste začeli imeti izkušnje katere se nekako razlikujejo od tistih na katere ste navajeni, poizkusite najti v njih veselje in zabavo. Bodite taki kot ste bili kot otrok, ki raziskuje ta svet v katerega je ravnokar prišel. Tekali ste in skakali, vpili in se smejali. Se spomnite? Ploskali ste z rokami in močno uživali v vsaki novi stvari, katero ste videli, okusili, slišali ali občutili. Vrnite se zdaj nazaj k temu, ker vstopate v to življenje prvič… ponovno.
Če bi karkoli zaskrbljujočega prišlo v vaše življenje, spomnite se, mi smo takoj poleg vas. Zahtevajte našo pomoč in vodstvo, ki bo v trenutku vaše. Mi uživamo v raziskovanju teh tem v vaši družbi in upamo, da uživate tudi vi.
Bodite v miru in poglejte vaš dan z novimi očmi. Jutri se zopet slišimo.


Channeler: Ronald Head



Prevela: Marko


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment