Labels

Monday, June 11, 2012

Čudeži pred vašimi očmi - MihaelČudeži pred vašimi očmi - Mihael
Danes bi želeli govoriti o pomembnem dvigu energije na vaši planeti. On je tako veličanstven, da se odraža celo v »običajnih« področjih zavesti.
Lahko najdete zgodbe o vaših bančnih strukturah in naporih za dosego konsenza skozi glasovanja, ki niso več omejena samo na teoretike zarote. Zidovi se podirajo. Vaša bodočnost svobode se sedaj hitro približuje. Vsak namig, ki ga vidite v vaših medijih je povzročen z močnimi valovi vaše cvetoče zavesti, ki se šele poraja.
Kritična masa je že zdavnaj dosežena. Celo tisti, ki so upali da se to ne bo nikoli zgodilo, ki so mislili da je njihov položaj zanesljiv in nedotakljiv zdaj pričajo o tem, da se te neizogibne spremembe dogajajo. Gradove iz peska bo zanesljivo odnesla naslednja plima. Težko breme kontrole tlačiteljev, vojn in brezsramnih laži bo dvignjeno z vaših pleč. Videli boste, da ta zora ne bo prinesla samo malo luči. Ona ne bo spremenila samo nekaj stvari. To bi lahko bila namera nekaterih. Tako se lahko zdi samo na prvi pogled. No, ta zora bo odkrila vse in spremenila vse.
Proslavljajte vsako novo odkritje in podelite svojo radost in razmišljanja z vsemi, ki bodo poslušali. Spomnite se hvaležnosti v vaših srcih. Čuvajte v svojih srcih in umih namere s katerimi ste naredili te spremembe. Ko boste tako postopali, boste pomagali tekoči in miroljubni ostvaritvi. Pošiljajte ljubezen in luč od Stvarnika v vsak kotiček vašega sveta, ki zdaj zavzema vašo pozornost. Še vedno je veliko stvari, ki se morajo začeti s korenito preobrazbo. Ljubezen in mir, podeljena z vsemi živimi bitji, bo delala čudeže pred vašimi očmi.
Obljubljamo vam, da bo vsak napor, ki ga boste vložili z namero združevanja enih z drugim in z duhom večkrat pomnožen. Vaša družina luči je veliko, veliko večja kot ste si kadarkoli lahko zamislili.
Stopamo z vami, z roko pod roko. Jutri se zopet slišimo.


Channeler: Ronald HeadPrevela: Marko


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment