Labels

Monday, June 11, 2012

Dajmo se malo igrati danes - MihaelDajmo se malo igrati danes - Mihael

Danes se zopet obračamo vam, dragi prijatelji. Naš pogovor danes se bo dotikal vaših želja o tem, da spoznate svojo bodočnost. Začeli bomo tako, da vam bomo dali absolutno predvidevanje vaše bodočnosti, tisto, ki ne bo nikoli zatajilo.

Vi se boste vrnili brezpogojni ljubezni in enosti našega Stvarnika. S sabo boste nosili, kot bogate darove, vse tisto, kar ste izkusili.

Ja, vem da bi želeli vedeti nekaj, kar je, kakor bi vi rekli, konkretnega. Ampak, najprej dovolite, da izpostavimo, vaše konkretno ni čvrsta, nespremenljiva tvar kakor si jo vi zamišljate. Vaša znanost je končno začela to dojemati in to spoznanje se je zavleklo globoko v vašo zavest. Vsaka molekula, vsak atom in delec so vedno spreminjajo.

Dajmo se danes malo igrati in odkriti, zakaj vam dajemo večkrat predvidevanja o vaši prihodnosti. Mi, prav zares, priznamo to, dajemo zelo splošna predvidevanja, ki so prišla do točke obstajanja možnosti, in celo neizogibnosti. Ampak to ne pogasi vašo žejo za tem, da spoznate bodočnost, kajne? To je v redu, mimogrede, ker vi samo izražate vaš neizmerno željo za spremembo in poboljšanjem.

Postavili smo zdaj pred vas veliko mizo slavja. Okoli mize sedi sedem milijard dragih duš ki čakajo da se pojavi bodočnost. Ah! Glejte, prihaja Čas in veze ogromno vezenje na prtu. In ko ga pogrinja pred vas na mizo, najavlja, da je to vaša bodočnost, razstrta pred vami tako, da jo lahko vsi vidijo. Čudovita je in popolna. Času je bila potrebna večnost, da jo izdela in to je uspel šele, pravzaprav v tem trenutku.

Sedaj, draga srca, poglejte rob prta pred vami. Videli boste tkanje nežnih nitk. Prosim vas, vzemite eno od njih s svojimi prsti. Nežno ali ne, tako kot se počutite nadahnjenega , potegnite nitko. Lahko potegnete gor, dol, levo, desno, krepko ali nežno, na kakršenkoli način, ki ga izberete v tem trenutku. Poglejte celo mizo. Ali vidite, da tisto, kar ste storili menja vsako posamezno pikico vzorca pred vami? Dovolite da poudarimo tudi to, da sedaj sedem milijard drugih duš ravno tako vleče svoje niti. Vsak vleče po svojih sanjah, namerah in razumevanju. Zdaj vam postavimo majhno vprašanje. Kako bo izgledal vzorec za trenutek? Za pet minut? Za uro? Vi se lahko opredelite za neka splošna predvidevanja, kajne?

Naš poudarek je, da v vsakem trenutku, z vsako spremembo, ki se pojavi, vi, ki ste božanski ustvarjalec sprememb, delate izbiro, prinašate odločitve in namere, ki odločajo o tem kakšna bo bodočnost. Nekatere bodo povzročile manjše spremembe. Druge bodo povzročile velike spremembe. Ampak vse vas bodo pripeljale domov.

Mi ne pravimo, da nas ne smete vprašati, da bi zvedeli. Vaša radovednost je proizvod vaše želje, da veste in to je čudežna stvar. Ampak mi vas prosimo za malo več potrpežljivosti. Lahko vas spomnimo na nekaj. Vaša sedanjost je direkten rezultat vaše preteklosti in vaša bodočnost bo direkten rezultat vaše sedanjosti. Zaradi tega, za vašo orientacijo, če bi želeli vedeti kako bo zgledala vaša bodočnost, poglejte kaj delate v tem trenutku. Seveda, z naše perspektive, ker vas vidimo kot eno in ker vidimo veliko več od tistega, kar fizično delate. Tako je veliko lažje delovati, ali ne?

Upamo, da ste uživali v naši mali igri. Pogovarjali se bomo zopet jutri.


Channeler: Ron HeadPrevela: Marko


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment