Labels

Monday, June 11, 2012

Dobro narejeno delo, dragi prijatelji!-Mihael



Dobro narejeno delo, dragi prijatelji!-Mihael
Čestitam še enkrat na zelo uspešni meditaciji po celem vašem planetu. Zakorakali ste na novo in močnejšo stopnjo obstajanja.
Tisti, ki nič ne sumijo se bodo počutili čedalje bolj nelagodno. Tiste med vami, ki tipajo vašo pot v to stanje, pričakuje nekaj čudovitih presenečenj. Dopustite si da boste novi vi, ki se menjate in ne občutite, da se morate potruditi da napravite kakršnokoli spremembo . Opominjali smo vas, da ste že to, kar želite biti. To, kar morate postati, se bo izrazilo v za to namenjenem popolnem trenutku, ravno tako, kot ste planirali.
Enotnost tistega, kar imenujete z mrežo svetlobe se je močno okrepilo in se bo krepilo vsak dan. Še vedno bo potrebno nekaj tednov, da ta posebna energija pride. Vzpodbujamo vas, da se počutite del tega, da ostanete povezani, da občutite luč ki prihaja in kako postaja del vas, pustite da teče v mrežo in v planet..
Zdaj spoznajte kdo ste. Naše sporočilo danes bo kratko. Kakor vam večkrat govorimo skozi razne naše kanale, mi vemo komu se obračamo. Mi sodelujemo z vami veliko več kot se vi zavedate. Vi postajate vse bolj in bolj sposobni, zdaj že vsak trenutek kot ste zahtevali in kakor je bilo planirano. Tisto kar odkrivate je moč ljubezni in vaših miroljubnih srčec. Ne oziraje se na to, kam bi vas lahko pritegnilo da delate v teh dnevih, prosim vas, zavedajte se, da je vaša rast v brezpogojni ljubezni in ljubeznivosti do vseh tisto, kar je ključnega pomena. Tisti, katerim se zdaj obračamo čutijo to v srži. Razen tega, naše sporočilo danes je samo: »Dobro narejeno delo, dragi prijatelji!”
Pojdite zdaj v miru, jutri se bomo ponovno pogovarjali.


Channeler:Ron Head



Prevela: Marko


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment